Per què flexicrudiveganisme?

L’Ana Moreno, coach nutricional experta en crudiveganisme, va impartir els dies 7 i 8 de juny de 2013 un seminari titulat “Plenitud, coaching y alimentación” en el marc del Màster de Coaching Sistèmic de la UAB, convidada pel seu coordinador, Fèlix Castillo. Aquells dos dies van ser claus per a mi, perquè vaig endinsar-me en un nou món que actualment m’apassiona i perquè he après a menjar d’una manera diferent que em dóna més energia i vitalitat. Es tracta de l’alimentació crudivegana.

L’Ana Moreno, amb molt bon criteri, ens va parlar de la importància de ser flexibles a l’hora d’introduir aquesta dieta en el nostre dia a dia i va emprar el terme “flexicrudiveganisme” per referir-se a la seva manera de menjar. Així doncs, entre un 70 i un 80% de la seva dieta és crudivegana (ingestió d’aliments crus d’origen vegetal) i el 20 o 30% restant consta principalment d’aliments d’origen vegetal cuits. Això li facilita la vida, sobretot quan surt a menjar fora de casa. 🙂

A mi m’agrada aquesta idea de ser flexible, especialment quan se surt de casa, i per això he decidit adoptar aquest nou concepte: el flexicrudiveganisme.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s