Bio batut de civada, plàtan i poma

Tot i que durant el mes d’agost he viatjat molt, he anat trobant maneres senzilles de seguir menjant saludable i deliciós.

Mentre era a casa d’una part de la meva família, a la vora del Parc Regional de la Conca del Manzanares, després de descobrir que hi havia una bossa de flocs de civada bio que ningú tenia la intenció de cruspir-se, vaig improvisar un bio batut deliciós, força nutritiu i energètic amb un plàtan molt madur, una poma, aigua mineral, flocs de civada i canyella i vainilla en pols. Una batedora de mà i un recipient cilíndric és tot el que vaig necessitar per elaborar-lo. 🙂

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s