Bio amanida de cigrons amb salsa de sèsam

Com comentava fa uns dies, aquest mes d’agost estic viatjant molt i els pots de llegums cuits bio estan sent un excel·lent recurs per a mi a l’hora de preparar amanides veganes molt nutritives, digestives i delicioses.

En aquest cas, es tracta de cigrons amb cogombre, tomàquet, pebrot, pastanaga i alvocat. La salsa porta pasta de sèsam amb algues, oli d’oliva verge extra, un xic de tamari, julivert deshidratat, pebre negre acabat de moldre i una mica d’aigua mineral.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s